Ledig idag. Hade egentligen velat sova länge i morse, men eftersom detta är min enda lediga dag denna vecka så tvingade jag mig upp i tid. Ta vara på dagen som det så klokt brukar uttalas av de som inte är födda nattmänniskor.

Så. Efter intagen frukost tog vi färjan över till djurgården, med målet Liljevalchs där den härligt inspirerande utställningen Home Sweet Home just nu pågår.

Blev helt svettig av all snygg design en kunde lägga ögonen på där innanför Liljevalchsporten. Visserligen misstänker jag att graviditeten var en starkt bidragande faktor till värmeslaget den med, men te-servisen designad av Michael Graves fick mig att slita av mig halsduken och stå och gapa en liten stund.

Folk brukar nyfiket fråga mig om jag fått några cravings nu när jag är gravid. Nope. Inga cravings. Svarar jag dem. Förutom. Att glo på snygg design. Det lilla begäret har jag ju dock levt med så länge jag kan minnas. Så nä, inget nytt på cravingsfronten efter att ha blivit gravid. Hade en liten period då jag åt väldigt mycket äpplen och absolut inte kunde dricka te dock. Men svenska äpplen är ju fantastiskt goda och kanske är det så att tedrickandet kräver sin. Servis. Nu kommer jag förmodligen leta efter den perfekta te-servisen tills dess att jag hittar den. Om jag hittar den. Kommer väl jämföra varenda liten tekanna, med den fantastiska ovan. 

Oh well. Nu sova. Imorgon är jag. Inte ledig. 

blog comments powered by Disqus